Українське м'ясо може скласти неабияку конкуренцію на світовому ринку.

Українське м'ясо може скласти неабияку конкуренцію на світовому ринку.

Кажуть, справжній стейк це лише той шмат м'яса, котрий пройшов процес сухої чи вологої витримки та вирізаний з бичка особливої породи - Ангус, вирощеному на особливому пшеничному кормі. Ангус вирощують в Австралії та США, в  Україні таких порід немає, але м'ясо у нас не гірше, оскільки експортується у безліч країн Світу.

Щорічне зростання кількості фермерів та невеликих ферм, що вже стало тенденцією в Україні, впливає на покращення якості м'яса. Вже є незаперечним той факт, що іноземні фермери приїздять до України аби створити тут своє господарство, піднімаючи рівень української продукції на новий якісно високий рівень.

М'ясо у Steak&Grill саме з таких ферм, високої якості та першої свіжості. Ми впевнені у тому, що український стейк може скласти неабияку конкуренцію американському чи австралійському продукту. А команда кулінарів  нашого закладу докладає зусиль аби заснувати нові традиції українського стейку та представити усьому Світу українську якість.